Ruki G-đa Ministarka
| Naslov: Najlepši stihovi pesama solista i grupa,muzika! sri 31 svi 2017, 22:24 | |
| Sa druge strane jastuka
Ljubim te i pokrivam krilima plavog goluba sanjivu te ostavljam u hodnicima sećanja sa druge strane sa druge strane jastuka
Još želim da ti poklonim listove divljeg kestena još jednom da te zaštitim dok te magla zaklanja sa druge strane sa druge strane jastuka
Šaljem ti tajne poruke dahom noćnih vetrova a ne znam da li prolaze pored rajskih vrtova sa druge strane sa druge strane jastuka
Bajaga i instruktori | |
|
Ruki G-đa Ministarka
| Naslov: Re: Najlepši stihovi pesama solista i grupa,muzika! sub 03 lip 2017, 21:44 | |
| Kerber Na raskršću
Tu smo na raskršću korak teži od nebesa k’o slepi putnici koje niko i ne čeka
Sad se kaju majevi snene zore i nemiri pitaju zšsto smo ih uopšte i budili
Ne mogu zaspati u toj kući od snegova ni više ljubiti tvoje usne od pelina
Kad kiša prestane tudji san ćeš obaviti na mojim zenama neka druga će postati | |
|
Ruki G-đa Ministarka
| Naslov: Re: Najlepši stihovi pesama solista i grupa,muzika! sub 26 kol 2017, 22:00 | |
| Parni Valjak Kada Me Dotakne Zlatna slova, njeno ime budi rijeke zaspale svojim dahom pali vatre iz iskri sto su ostale
I tako kruzi u meni kao plima vjecita njezno plete moje niti i u toj igri uziva
A kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave
U mojoj dusi tisucu svijeca sja i sve do jedne, sve do jedne ona je upalila
Jer kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Najlepši stihovi pesama solista i grupa,muzika! | |
| |
|