| Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
sumrak Kum
Join date : 14.10.2011 Age : 57 Lokacija : vukojebina... Job/hobbies : danguba... Humor : što je to...
| |
| |
malena72 Dežurna vještica
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:25 | |
| | |
|
| |
sumrak Kum
Join date : 14.10.2011 Age : 57 Lokacija : vukojebina... Job/hobbies : danguba... Humor : što je to...
| |
| |
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:27 | |
| jasno mi je pitanje odgovor je i dalje isti | |
|
| |
Toni Gigolo
Join date : 19.11.2011 Job/hobbies : Ribolov, ali samo one velike Humor : Ni oro ni kopo
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:28 | |
| - brunolino je napisao/la:
- što mislite Vi svi o tome, KOLIKO LJUBAVI DAŠ I PRUŽIŠ, TOLIKO ĆEŠ JE NAZAD DOBITI...?! da li tu ima istine u toj rečenici...?!
Definitiv da! Mozda ne istom parom ali nazad dobijes, garatno i 100% | |
|
| |
sumrak Kum
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:30 | |
| - malena72 je napisao/la:
- jasno mi je pitanje
odgovor je i dalje isti to je tvoj stav...poštivam, moj je drugačiji...ali nije vezan samo ljude, nego i za životinje i tome sam se osvjedočio... | |
|
| |
Toni Gigolo
Join date : 19.11.2011 Job/hobbies : Ribolov, ali samo one velike Humor : Ni oro ni kopo
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:34 | |
- nema, kratko i jasno
U nekom cudnom si modusu trenutno to je okay. Ali recimo tvoja lijepa djeca ??? U to nevjerujem, koliko si ima dala oni ti to uzvracaju definitiv. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:41 | |
| Mislim da poenta pitanja nije bila koliko volis i koliko te vole tvoji najmiliji
| |
|
| |
sumrak Kum
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:44 | |
- Mislim da poenta pitanja nije bila koliko volis i koliko te vole tvoji najmiliji
nije to bilo poanta, riječ je općenito o ljubavi, bila to prema partneru, djeci, ljubimcu, prijatelju itd. riječ je o tzv. davanju, pružanju...ljubav ne možemo vagati... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:45 | |
| Normalno je da te djeca, partner, prijatelji i ljubimci vole bar meni, ne kontam sta tu ima vagati
Zadnja promjena: malena72; sri 21 lip 2017, 20:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Toni Gigolo
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:46 | |
- Mislim da poenta pitanja nije bila koliko volis i koliko te vole tvoji najmiliji
Da tacno, ali oni impusli uzvracaju. Mislim kazem samo svoje vidjenje i misljenje. Ako grijesim onda se unaprijed ispricavam.. Moj naklon imas. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 20:47 | |
| | |
|
| |
Nastasja Filipovna
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 22:18 | |
| ne znam može li se takvo što uopće vagati, jer svi mi imamo nekako različito poimanje pružanja ljubavi. u jednoj vezi npr. obje strane mogu misliti da pružaju dovoljno ljubavi svojim partnerima, a da ipak oboje osjećaju da su uskraćene za nešto, jer možda nisu dobile od druge strane ono što im je bilo potrrebno u nekom trenutku ili možda nikad. možda mi pružamo nešto, a drugoj strani treba nešto drugo, upravo zbog različitog poimanja pružanja ljubavi. npr. u roditeljskoj ljubavi često se može primjetiti briga za dijete, a djetetu je npr. u datom trenutku potrebno samo bezgranično povjerenje i ta briga ga recimo guši..
mislim da je najveća greška što očekujemo da kako mi pružamo ljubav, da nam na isti način treba biti uzvraćeno pa smo razočarani ako nije tako.. | |
|
| |
sumrak Kum
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 21 lip 2017, 22:25 | |
| u temi postavljenoj, nije uopće riječ o bilo kakvom vaganju...jednostavno je postavljeno pitanje da li je teza točna ili nije i što mislite o njoj...i ne odnosi se samo na M i Ž partnere...nego općenito... | |
|
| |
Nastasja Filipovna
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... čet 22 lip 2017, 16:57 | |
| pa ne mogu reći da je ta teza točna ili netočna upravo zbog onoga što sam u gornjem postu rekla.. | |
|
| |
Toni Gigolo
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... čet 22 lip 2017, 19:06 | |
| Ma cista matemaitka i logika, naravno . Recimo radim dnevno kao konj a zauzvrat dobijem platu za misa maloga. | |
|
| |
Ruki G-đa Ministarka
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... čet 22 lip 2017, 23:12 | |
| To je samo fraza za naivne , ljubavi ma koliko dao, a i očekivao za uzvrat nikad ne možeš oceniti ...treba voleti i ne očekivati ništa za uzvrat jer to je ljubav, a ostalo su malverzacije ... | |
|
| |
Toni Gigolo
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 26 pro 2018, 22:59 | |
| Pretezno dosada sam je platio velikom cijenom a zauzvrat dobijem baksis. Ali nije mi zao ili slicno, sva sreca pa nisam kapitalista ili nesto drugo pa da ocekujem nesto zauzvrat, istom mjerom ili dvostruko ili trostruko itd. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... sri 16 lis 2019, 21:47 | |
| Valjda s godinama i iskustvom skontas gdje nema ljubavi pa takve osobe jednostavno zaobilazis ili drzis na distanci. Kad nekog volem,onda volem. Ne mjerim tu koliko ljubavi dajem. | |
|
| |
Toni Gigolo
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... ned 19 sij 2020, 18:05 | |
| Bure bez dno postoji, ali ja zamislim da ima dno. Pa pruzim i dajem dalje ljubav. Dajem i onima koji to netrebaju ili nisu zasluzili itd.
To je onaj moto..ima se moze se. Samo bilo sto, nikad neocekivam zauzvrat nesto. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... | |
| |
|
| |
| Koliko ljubavi daš i pružiš, toliko ćeš je nazad dobiti... | |
|