|
| Dijete Rocker, Punker, Metalac | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dijete Rocker, Punker, Metalac čet 01 pro 2011, 14:56 | |
| Glava me već od naziva boli :hrcak: :hrcak:
kako sa njima postupiti ne zna se što je gore muško ili žensko kako sa njima na kraj izaći,ne može im se ništa reći glazba je preglasna,puni su naušnica,,frizure su užasne,,,kako sa njima na kraj na koju foru odjeća rasparana što raditi sa tim djetetom kako ga negdje povesti sa sobom a sav je rasparen pa ne znam jednostavno mrak mi na oči padne kad to vidim,,da li postoji koje riješenje za njih i kako sa njima postupiti... |
| | | sumrak Kum
Join date : 14.10.2011 Age : 57 Lokacija : vukojebina... Job/hobbies : danguba... Humor : što je to...
| Naslov: Re: Dijete Rocker, Punker, Metalac sub 17 lip 2017, 20:30 | |
| ništa, to je dio odrastanja...bitno je da nije nasilnik ili narkoman...a, to što sluša, Bože moj, neću od toga umrijeti...svaka mladost ima svoje vrijeme i običaje... | |
| | | škoj
| Naslov: Re: Dijete Rocker, Punker, Metalac čet 06 srp 2017, 21:04 | |
| ... jes, odrastanje djece je teška stvar... za sve,a pri tom mislim i na roditelje, a ne samo na ta bića iz kojih pršte hormoni i adrenalin ... nema recepta... angažman koji ni u jednom trenu ne izostaje, a s druge strane nastojati ih ne sputavati u izričaju njihovih slobda i stavova... tko u tome uspije, uspio je sklopiti sustav izgrađen od naoko nepomirljivih stvari, ali ipak moguć... većina roditelja u tome uspije... | |
| | | Ruki G-đa Ministarka
| Naslov: Re: Dijete Rocker, Punker, Metalac sub 08 srp 2017, 22:48 | |
| Pa iskreno setih se prvo sebe u tim godinama svako vreme ima svoj žarn muzike reči kao i određen tempo odevanja, sve što sam tad na neki način negodovala zabranama ne bih sad to isto radila drugom jer ostavlja trag da su zabrane prečica da pravi inaćenje dok neko nepukne..ono što sam kao roditelj uradila jeste kad odvrne muziku do dakse pa još neku nekvalitetnu koja nema sklad ni u akordima a ni u tekstu odvrnem i ja kad spava svoju onda dobijem poruku utišaću malo a s druge strane deca obično provire šta im kako oni kažu matorci slušaju , čitaju pa tako da počneš malo i da razmenjuješ ono jesi li slušao ovo prihvatiš i deo njihovih zanimacija i tad počinje dobar dijalog gde se stiče ne samo provera već poverenje kao i lokali u koje zalaze , kad idu na rizične koncerte , utikmace i ono što nas najviše brine a to je s kim provede vreme kad nisu doma... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijete Rocker, Punker, Metalac | |
| |
| | | | Dijete Rocker, Punker, Metalac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Latest topics | » Dobro jutro, dobar dan, dobra večer i laku noćned 08 ruj 2024, 19:20 by sumrak» Daj zanimanje nicku iznadned 08 ruj 2024, 19:19 by sumrak» Sad slušampet 02 vel 2024, 18:18 by malena72» Koliko nam gostiju stiže čet 01 vel 2024, 22:19 by Toni» Pogodi želju od nicka iznadčet 01 vel 2024, 22:13 by Toni» Asocijaciječet 01 vel 2024, 22:09 by Toni» Šta bi ste rekli osobi iznad, da Vas pozove telefonom?čet 01 vel 2024, 22:08 by Toni» Što biste rekli nicku iznad Vas da se probudite kraj njegačet 01 vel 2024, 22:05 by Toni» Kad je Bog delio PAMET, LEPOTU, SREĆU čime je tebe pogodio?čet 01 vel 2024, 22:02 by Toni |
Online | Ukupno je: 6 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 6 gostiju.
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 182, dana uto 05 stu 2024, 20:02.
|
Top posting users this week | |
|