|
| Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? čet 01 pro 2011, 16:24 | |
| Kako bi postupili da vidite to,,da li bi se okrenuli i ne petljali ili bi ipak postupili nekako da vidite to stalno u vašoj blizini di stanujete.. |
| | | Komsinica
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? pet 02 pro 2011, 01:22 | |
| Definitivno reagujem. Ne volim nasilje. Mada znam da nije moje da se mijesam, ali u tom momentu vidim dijete, koje se ne moze odbraniti, i nikog sem mene nema da mu pomogne. Naravno da cu reagovati. | |
| | | sumrak Kum
Join date : 14.10.2011 Age : 57 Lokacija : vukojebina... Job/hobbies : danguba... Humor : što je to...
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? ned 08 sij 2012, 11:33 | |
| reagiram , malog ili malu jos ja nadraufam , a ja i mama odemo na kavu da je s mirom popijemo... :hrcak:
sala na stranu , reagirao bih prilikom veceg nasilja nad djetetom , mada to nisu jednostavne stvari...sad ako mu mater zalijepi samar ili otac , ne moram odmah skociti , ali sad da ga stane mlatiti u nedogled , e ,to ne ide...
davno gdje ja zivim , jedan Garavi je bio sa sinom u ducanu i mali samo rusio nesto i dernjao se...ovaj ga x puta opomene i mali ni 2% ne ferma...i Garavom pukne film i malom zalijepi samar...ovaj se pocne derati jos vise i to vidi jedna zena...koja reagira tako sto se izdere na Garavog...on se nije puno mislio i njoj jedan samar prilijepi i ona i mali su usutali... :hrcak: zna covjek sa malom i velikom djecom... :hrcak: | |
| | | divlja maca
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? ned 08 sij 2012, 12:34 | |
| hrcak ...dobra prica... inace slazem se sa tim sve zavisi o situaciji | |
| | | Zana
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? sri 11 sij 2012, 18:42 | |
| - hrčak je napisao/la:
- reagiram , malog ili malu jos ja nadraufam , a ja i mama odemo na kavu da je s mirom popijemo... :hrcak:
sala na stranu , reagirao bih prilikom veceg nasilja nad djetetom , mada to nisu jednostavne stvari...sad ako mu mater zalijepi samar ili otac , ne moram odmah skociti , ali sad da ga stane mlatiti u nedogled , e ,to ne ide...
davno gdje ja zivim , jedan Garavi je bio sa sinom u ducanu i mali samo rusio nesto i dernjao se...ovaj ga x puta opomene i mali ni 2% ne ferma...i Garavom pukne film i malom zalijepi samar...ovaj se pocne derati jos vise i to vidi jedna zena...koja reagira tako sto se izdere na Garavog...on se nije puno mislio i njoj jedan samar prilijepi i ona i mali su usutali... :hrcak: zna covjek sa malom i velikom djecom... :hrcak: ahahahhah..dobro je postupio | |
| | | škoj
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? uto 04 srp 2017, 22:12 | |
| - brunolino je napisao/la:
- reagiram , malog ili malu jos ja nadraufam , a ja i mama odemo na kavu da je s mirom popijemo... :hrcak:
davno gdje ja zivim , jedan Garavi je bio sa sinom u ducanu i mali samo rusio nesto i dernjao se...ovaj ga x puta opomene i mali ni 2% ne ferma...i Garavom pukne film i malom zalijepi samar...ovaj se pocne derati jos vise i to vidi jedna zena...koja reagira tako sto se izdere na Garavog...on se nije puno mislio i njoj jedan samar prilijepi i ona i mali su usutali... :hrcak: zna covjek sa malom i velikom djecom... :hrcak: i ja sam se na ovo od srca nasmijao... ... zaista, nikada nisam bio u prilici da vidim kako netko nepoznati svoje dijete tuče na način da bih to okarakterizirao kao nasilje ... kao dijete sam znao dobiti od majke ili od bake zasluženu porciju , moja djeca su tu i tamo dobila od svoje majke ( za taj dio odgojnih metoda ona je prešutno bila zadužena ) i tako to valjda mora biti... | |
| | | Ruki G-đa Ministarka
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? sri 05 srp 2017, 21:34 | |
| - brunolino je napisao/la:
davno gdje ja zivim , jedan Garavi je bio sa sinom u ducanu i mali samo rusio nesto i dernjao se...ovaj ga x puta opomene i mali ni 2% ne ferma...i Garavom pukne film i malom zalijepi samar...ovaj se pocne derati jos vise i to vidi jedna zena...koja reagira tako sto se izdere na Garavog...on se nije puno mislio i njoj jedan samar prilijepi i ona i mali su usutali... :hrcak: zna covjek sa malom i velikom djecom... :hrcak:
pa valda dosta mu dranja bez povoda klinac je razmažen mada nasmeja me "zna covjek sa malom i velikom djecom... "
Iskreno deca su danas mnogo razmežena i nemaju kočnice kad šta smeju i šta znači dosta ..Nisam pobornik za batine al ponekad baš al ne ekstremne jer to je već zlostavljanje i već čisto ono da kecneš po dopetu da oseti da manipulacija nije dobra .. šta bi kad videla da neko tuče dete, zaustavila i pitala u čemu je problem i tek tada bi reagovala zavisi dal je dete histerično il bezobrazno ili da je roditelj nasilnik ..To je veoma nezgodna situacija i treba dobro odmeriti ...Nisam za to da se deca tuku već vaspitaju kroz razgovor a kažnjavaju primereno kao što je neki rad po kući sređivanje sobe , dvorišta ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? | |
| |
| | | | Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Latest topics | » Dobro jutro, dobar dan, dobra večer i laku noćned 08 ruj 2024, 19:20 by sumrak» Daj zanimanje nicku iznadned 08 ruj 2024, 19:19 by sumrak» Sad slušampet 02 vel 2024, 18:18 by malena72» Koliko nam gostiju stiže čet 01 vel 2024, 22:19 by Toni» Pogodi želju od nicka iznadčet 01 vel 2024, 22:13 by Toni» Asocijaciječet 01 vel 2024, 22:09 by Toni» Šta bi ste rekli osobi iznad, da Vas pozove telefonom?čet 01 vel 2024, 22:08 by Toni» Što biste rekli nicku iznad Vas da se probudite kraj njegačet 01 vel 2024, 22:05 by Toni» Kad je Bog delio PAMET, LEPOTU, SREĆU čime je tebe pogodio?čet 01 vel 2024, 22:02 by Toni |
Online | Ukupno je: 11 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 11 gostiju.
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 182, dana uto 05 stu 2024, 20:02.
|
Top posting users this week | |
|