KOLIBA NAŠA
Dobro došli u Kolibu našu...
KOLIBA NAŠA
Dobro došli u Kolibu našu...
KOLIBA NAŠA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KOLIBA NAŠA

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Vaše dijete je gay

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptyčet 01 pro 2011, 15:01

Naslov vam sve kaže,,,da li će te ga prihvatiti  ili  vam to jako smeta i sram vas od drugih,što znaju da vam je dijete BI sklonosti  znamo kako se živi i u kojim sredinama i kako ljudi njih gledaju,,,
i saznate da je vaše dijete gay,,,da li ste uz njega ipak je vaše,i ne smeta vam ili  se ne možete sa tim pomiriti i dolazi  do problema,on se neće promjeniti sad je pitanje samo na vama što će te uraditi.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptyčet 01 pro 2011, 15:04

evo da se ja odmah na tu temu ubacim,,,
ovamo kod nas je užas u dalmaciji  meni je iskreno  njih žao jer se vidim boje svako malo po tv se prikazuje za njih mržnja da ih se treba istrijebiti pa u sebi se mislim kako bi ti  tek ljudi se ponašali da im je dijete gay,,što bi onda tek uradili,,,
ja osobno imam jednoga  takvog prijatelja koji mi je stvarno ok,ja nikome ne bi  sudila sad lipo  da i moje dijete bude kao oni,,ja bi je prihvatila  moja je,,,
[Vrh] Go down
Komsinica

Komsinica

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptypet 02 pro 2011, 01:26

No problem:) Volim svoju djecu vise od bullshit-a:)
[Vrh] Go down
sumrak
Kum
Kum
sumrak

Male Aquarius Join date : 14.10.2011
Job/hobbies : danguba...
Humor : što je to...

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptyuto 13 pro 2011, 19:49

svatko tko voli svoje dijete ce to da prihvati...sad ima i onih koji se nece pomiriti s tim...ali sto mogu da ucine...??? to je on ili ona njihovo dijete...odbaciti rodjeno dijete zbog toga je suluda pomisao i enma opravdanja nikakva , mada se to nazalost desava...razumijem u sebi odbojnost tih roditelja , ali sto kaze vjeverica , to je moje dijete...tako i ja gledam... Vaše dijete je gay 3349578167
[Vrh] Go down
šumska vila

šumska vila

Female Join date : 15.11.2011

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptysri 01 vel 2012, 18:42

Naravno da bi to bio sok, katastrofa za mene, al da l bih ga se odrekla ne nikad
[Vrh] Go down
sumrak
Kum
Kum
sumrak

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptysub 17 lip 2017, 20:26

dijete je dijete i nije smak svijeta ako je gay... Vaše dijete je gay 3349578167
[Vrh] Go down
Stela
Jessica
Jessica
Stela

Female Join date : 04.03.2017
Job/hobbies : putovanje/muzika

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptypon 19 lip 2017, 00:03

Bilo bih tesko ali bih privatila
[Vrh] Go down
malena72
Dežurna vještica
Dežurna vještica
malena72

Female Join date : 26.09.2016

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptypon 19 lip 2017, 21:19

Ljubav prema njima je bezuvjetna Vaše dijete je gay 1112107530
[Vrh] Go down
sumrak
Kum
Kum
sumrak

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Emptypon 19 lip 2017, 21:21

ma bitno je da pare ne išće... Vaše dijete je gay 2356457674 Vaše dijete je gay 1111569609

to ne možemo znati što će i da li će biti...tako bolje da šutimo i prihvatimo činjenično stanje...jer ne može se reći da je tu roditelj omašio... Vaše dijete je gay 3349578167
[Vrh] Go down
Sponsored content

Vaše dijete je gay Empty
PostajNaslov: Re: Vaše dijete je gay   Vaše dijete je gay Empty

[Vrh] Go down

Vaše dijete je gay
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Vaše dijete puši
» Pjesma koja opisuje Vaše raspoloženje
» Dijete Rocker, Punker, Metalac
» Kako kazniti dijete ako je pogano...
» Što napravite kad vidite da netko udara dijete svoje?